Dansstudio Dentro


MEDEDELING OVER FOTO'S HONK:

 

De foto's van de voorstelling HONK zijn tot 1 September 2024 GRATIS zonder watermerk en in hoge kwaliteit te downloaden via deze link. Klik hier. 


Foto's van Dentro voorstellingen komen als ze zover zijn altijd in een album op de Dansstudio Dentro Facebook pagina. Op deze foto's staat mijn naam rechts onderin en deze zijn voor iedereen om op te slaan, te bewaren en te delen etc. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wil je de foto's zonder mijn naam erop, en in hoge kwaliteit zodat ze ook geschikt zijn voor afdrukken? Dan kan je ze nabestellen. Lees hier onder verder. 

Foto's nabestellen

Recente Voorstellingen

Klik hier om foto's van recente Dentro voorstellingen na te bestellen!  

 

Kosten

€1.- per foto

 

Verzending

De foto’s worden standaard verzonden via We Transfer

Verzending per post met de foto’s op een cd is ook mogelijk.

Dit kost €1,50 extra.

 

Hoe werkt het?

* Kijk in de map Foto’s. Dit is de kwaliteit en het formaat waarin ze aangeleverd zullen worden. Deze foto’s bevatten op dit moment allemaal nog een watermerk.

 

* Klik op een foto

 

* Elke foto heeft een naam; Fotografie door Mirjam (voorheen Bellami Fotografie) en een nummer dat tussen haakjes staat.

 

* Op PC: De naam en het nummer van de foto’s verschijnt als je met de muis op een foto gaat staan. Als je de foto aanklikt om deze groot te bekijken dan staat de naam/het nummer ook links onder in.

 

* Op mobiel: Als je de map in gaat van de specifieke voorstelling waarvan je foto's wilt nabestellen, dan zie je de naam/het nummer van de foto achter elke foto staan.

 

Als je een foto aanklikt om groot te bekijken en op de i rechtsonder klikt, dan verschijnen de foto details, inclusief de naam van de foto.

 

* Het nummer dat tussen haakjes staat voor de .jpg is het nummer dat ik per foto nodig heb om de bestelling te kunnen afhandelen

 

* Stuur een email naar info@mirjampielage.nl met je naam, adres en email adres, de naam van de voorstelling en de foto’s die je wilt hebben. Als je de foto’s op een cd wilt ontvangen geef dit dan ook aan.

 

* De foto’s komen via WeTransfer naar je toe (tenzij anders aangegeven). De factuur ontvang je in een aparte email met het verzoek het openstaande bedrag binnen 14 dagen te voldoen. 

 

Heb je gekozen voor aanlevering per post dan ontvang je de factuur zowel per email als per post.

 

 

De foto link blijft ongeveer tot 30 dagen na elke voorstelling actief. 

Foto's van oudere voorstellingen

Ik bewaar de Dentro foto's die ik maak meestal voor een langere periode. Wil je foto's van een eerdere voorstelling nabestellen? Informeer gerust of ik de foto's nog heb!

 

 

 

Stuur bijvoorbeeld een email naar info@mirjampielage.nl

 

Groetjes van Mirjam